user_mobilelogo
07 boeken bert spoelstraRegionaal rechercheur Ruud Hendriks wordt door zijn nieuwe baas belast met een corruptieonderzoek bij een groot chemisch concern. En dat terwijl Zuid-Limburg juist zijn wonden likt na de grootschalige rechtszaken tegen bestuurders die het niet zo nauw namen met de letter van de wet.
 
Ruud merkt al snel dat onzichtbare krachten hem tegenwerken. Maar welke belangen schuilen achter deze obstructie: die van het bedrijf zelf, de overheid of zijn enkele medewerkers eenvoudigweg uit op persoonlijk gewin?
 
Wanneer er op het terrein van de multinational een man onder verdachte omstandigheden de dood vindt, komt ook de zaak in een ander daglicht te staan. Ruud lijkt de grip te verliezen en dreigt een speelbal te worden in deze complexe materie.
 
 
Schrijver: Bert Spoelstra
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789022522431
Uitgever: Boekerij

Boeken te koop

logo bol com compressed

In eerste instantie zijn de boeken van Bert Spoelstra natuurlijk in de boekwinkels of via internetshops te koop of te bestellen. Dat zal meestal het eerste jaar, soms nog een tweede jaar, na publicatie het geval zijn.

Uiteindelijk vergaat het nagenoeg elk boek echter op dezelfde manier: terechtkomen in de “ramsj”.
Dat wil zeggen, dat een uitgever op een bepaald moment besluit om de resterende boeken uit een partij voor een habbekrats aan een opkoper (bijvoorbeeld De Slegte) over te doen.
De reguliere boekhandel zal dan geen nieuwe exemplaren van het betreffende boek meer kunnen bestellen en de geinteresseerde lezer zal elders op zoek moeten naar een bepaald boek.

Zo is het ook gegaan met de boeken van Bert Spoelstra. Gelukkig zijn er ook nog mensen die Spoelstra’s boeken tweedehands te koop aanbieden. Een goede site om deze boeken te vinden is www.bol.com Maar ook op Marktplaats worden wel eens boeken van de auteur aangeboden.

De twee non-fictieboeken Duitse Vriend en Een Maandag In Augustus, zijn ook te koop in het oorlogsmuseum “Eyewitness” in Beek.