user_mobilelogo

04 boeken bert spoelstra

De druilerige zomer van 2004. In Limburg zijn de criminaliteitscijfers explosief gestegen. De laffe roofmoord op de bejaarde Tinus Oosterboer zorgt voor een nieuwe schok.
 
Rechercheur Harrie Lemmen stuit samen met zijn jonge, vrouwelijke collega Cindy Steen op de verziekte verhoudingen binnen de familie Oosterboer. Schoonzoon Pascal onderhoudt wel een heel innige relatie met schoonmoeder Rietje. Waarom was de crimineel Patrick Zuurbier die avond in Brunssum? En wat is eigenlijk de rol van poetsvrouw Olga Dupuis, die bereid is seksuele hand- en spandiensten te verrichten?
 
 
Schrijver: Bert Spoelstra
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789080824065
Uitgever: Mooi Limburgs Boekenfonds

Boeken te koop

logo bol com compressed

In eerste instantie zijn de boeken van Bert Spoelstra natuurlijk in de boekwinkels of via internetshops te koop of te bestellen. Dat zal meestal het eerste jaar, soms nog een tweede jaar, na publicatie het geval zijn.

Uiteindelijk vergaat het nagenoeg elk boek echter op dezelfde manier: terechtkomen in de “ramsj”.
Dat wil zeggen, dat een uitgever op een bepaald moment besluit om de resterende boeken uit een partij voor een habbekrats aan een opkoper (bijvoorbeeld De Slegte) over te doen.
De reguliere boekhandel zal dan geen nieuwe exemplaren van het betreffende boek meer kunnen bestellen en de geinteresseerde lezer zal elders op zoek moeten naar een bepaald boek.

Zo is het ook gegaan met de boeken van Bert Spoelstra. Gelukkig zijn er ook nog mensen die Spoelstra’s boeken tweedehands te koop aanbieden. Een goede site om deze boeken te vinden is www.bol.com Maar ook op Marktplaats worden wel eens boeken van de auteur aangeboden.

De twee non-fictieboeken Duitse Vriend en Een Maandag In Augustus, zijn ook te koop in het oorlogsmuseum “Eyewitness” in Beek.