user_mobilelogo

17 luger

Het rechercheteam dat in Speed de jacht op een Zuid-Limburgse amfetamine-bende begon, zet die in Luger hardnekkig voort. Mazzel en pech wisselen elkaar af, ook in het privé-leven van de rechercheurs.
 
Uiteindelijk neemt het recht zijn loop, al komt de manier waarop als een complete verrassing. Ook de rol van het mysterieuze Luger-pistool - dat als een fascinerende rode draad door het verhaal verweven is - wordt dan duidelijk.
 
 
 
 
Schrijver: Bert Spoelstra
Eerste uitgave: 1990
ISBN/EAN: 9789051121636
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.

Boeken te koop

logo bol com compressed

In eerste instantie zijn de boeken van Bert Spoelstra natuurlijk in de boekwinkels of via internetshops te koop of te bestellen. Dat zal meestal het eerste jaar, soms nog een tweede jaar, na publicatie het geval zijn.

Uiteindelijk vergaat het nagenoeg elk boek echter op dezelfde manier: terechtkomen in de “ramsj”.
Dat wil zeggen, dat een uitgever op een bepaald moment besluit om de resterende boeken uit een partij voor een habbekrats aan een opkoper (bijvoorbeeld De Slegte) over te doen.
De reguliere boekhandel zal dan geen nieuwe exemplaren van het betreffende boek meer kunnen bestellen en de geinteresseerde lezer zal elders op zoek moeten naar een bepaald boek.

Zo is het ook gegaan met de boeken van Bert Spoelstra. Gelukkig zijn er ook nog mensen die Spoelstra’s boeken tweedehands te koop aanbieden. Een goede site om deze boeken te vinden is www.bol.com Maar ook op Marktplaats worden wel eens boeken van de auteur aangeboden.

De twee non-fictieboeken Duitse Vriend en Een Maandag In Augustus, zijn ook te koop in het oorlogsmuseum “Eyewitness” in Beek.