user_mobilelogo

01 boeken bert spoelstra

Een toevallige vondst van een verbazingwekkende collectie wapens brengt districts-rechercheur Ruud Hendriks op het spoor van de Turks-Koerdische familie Ozturk. Mehmet, het familiehoofd, geniet groot aanzien en wordt daarom de 'Aga van Maastricht' genoemd. Ruud ziet verband tussen Mehmets status in de Turkse gemeenschap en zijn succesvolle criminele activiteiten. De familie Ozturk zou alleen daarom al te maken kunnen hebben met het gevonden wapentuig.
Het blijkt moeilijk om harde conclusies te trekken. Het politiewerk wordt steeds ingewikkelder wanneer zich nieuwe feiten aandienen. Wat is bijvoorbeeld de rol van de Duitse geheime dienst? Ook doen geruchten de ronde over een Koerdische aanslag op de Turkse premier. En wat heeft het sinistere spel van een groep neonazi's ermee te maken?
 
 
Schrijver: Bert Spoelstra
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789022517086
Uitgever: Boekerij

Boeken te koop

logo bol com compressed

In eerste instantie zijn de boeken van Bert Spoelstra natuurlijk in de boekwinkels of via internetshops te koop of te bestellen. Dat zal meestal het eerste jaar, soms nog een tweede jaar, na publicatie het geval zijn.

Uiteindelijk vergaat het nagenoeg elk boek echter op dezelfde manier: terechtkomen in de “ramsj”.
Dat wil zeggen, dat een uitgever op een bepaald moment besluit om de resterende boeken uit een partij voor een habbekrats aan een opkoper (bijvoorbeeld De Slegte) over te doen.
De reguliere boekhandel zal dan geen nieuwe exemplaren van het betreffende boek meer kunnen bestellen en de geinteresseerde lezer zal elders op zoek moeten naar een bepaald boek.

Zo is het ook gegaan met de boeken van Bert Spoelstra. Gelukkig zijn er ook nog mensen die Spoelstra’s boeken tweedehands te koop aanbieden. Een goede site om deze boeken te vinden is www.bol.com Maar ook op Marktplaats worden wel eens boeken van de auteur aangeboden.

De twee non-fictieboeken Duitse Vriend en Een Maandag In Augustus, zijn ook te koop in het oorlogsmuseum “Eyewitness” in Beek.